Kurczak faszerowany z migdałami podany z żurawiną |
Zupa borowikowa z łazankami |
|
Rolada wołowa z farszem w sosie własnym |
|
Kluski śląskie |
|
Kapusta zasmażana z grzybami |
Lody waniliowe owocowy z koktajlem owocowym, |
|
Trzy rodzaje ciast na paterach: sernik, szarlotka, tiramisu |
Półmisek mięs pieczonych: schab z morelą, karczek szpikowany czosnkiem, pasztet cielęcy z gęsią wątróbką |
|
Sałatka włoska |
|
Sałatka grecka |
|
Babeczki faszerowane w trzech smakach: z łososiem, |
|
Śledzik w sosie salsa, w śmietanie, w oleju z cebulką |
|
Śledzik w sosie majonezowo-śmietanowym z groszkiem |
|
Aromatyczne śliwki owinięte boczkiem z kminkiem, podane z chrzanem |
|
Roladki szynkowe zawijane w galarecie z masłem chrzanowym |
|
Tymbaliki drobiowe |
|
Pieczarki marynowane, ogórki konserwowe |
|
Zestaw serów z oliwkami |
|
Pieczywo wiejskie z masłem smakowym |
Fileciki z kurczaka w sezamie z dipem |
Barszcz czerwony z pasztecikiem |
|
Żurek z szynką i jajkiem |
Kawa Lavazza z ekspresu i herbata |
|
Woda mineralna gazowana i niegazowana |
|
Soki owocowe oraz napoje gazowane |
|