PRZYKŁADOWE MENU OKOLICZNOŚCIOWE



DANIE GŁÓWNE

FILET Z INDYKA PO WŁOSKU Z MOZARELLĄ I BAZYLIĄ

KLUSECZKI SZPINAKOWE Z ZESTAWEM SURÓWEK



Deser

TIRAMISU Z PONCZEM RUMOWYM OZDOBIONE WANILIOWĄ BITĄ SMIETANĄ



ZIMNA PŁYTA

SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ

KARCZEK SZPIKOWANY CZOSNKIEM

PÓŁMISEK WEDLIN

JAJKA FASZEROWANE SZYNKĄ

JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI

SAŁATKA GRECKA

SAŁATKA WŁOSKA

ŚLEDZIE W OLEJU

ŚLEDZIE W ŚMIETANIE

ŚLEDZIE W SOSIE SALSA

PIECZYWO Z MASŁEM



KOLACJA NA CIEPŁO

WIEPRZOWINA PO WĘGIERSKU Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ



NAPOJE

KAWA i HERBATA

WODA MINERALNA

ORAZ SOKI OWOCOWE PODAWANE W DZBANKACH