Tatar z łososia podawany z oliwkami, kaparami, pieczarkami i zdobiony żółtkiem do własnego twórczego doprawienia
Salmon tatar served with olives, capers, mushrooms and quail egg |
29,00zł |
Befsztyk Tatarski - soczysta polędwica wołowa podawana z marynowanymi pieczarkami, ogórkiem, kaparami, cebulką zdobiona żółtkiem z oliwą z oliwek oraz aromatyczną rukolą i ekskluzywną musztardą francuską do samodzielnego doprawienie różnokolorowym pieprzem
Tatar Steak - minced sirloin served with marinated mushrooms, cucumber and yolk |
29,00zł |
Carpaccio - delikatne soczyste plastry z polędwicy wołowej doprawionej oliwą z oliwek i sokiem z cytryny posypaną parmezanem, ozdobione oliwkami i kaparami z aromatyczną rukolą
Carpaccio - delicate sirloin slices sprinkled with parmesan, decorated with olives and capers |
29,00zł |
Suszone śliwki owinięte boczkiem przyprawione kminkiem z ekskluzywną musztardą francuską przyprawione kminkiem
Dried plums wrapped with bacon, flavored with cumin |
18,00zł |
Pieczarki nadziewane farszem drobiowym w winnym sosie hiszpańskim
Mushrooms with poultry stuffing in Spanish sauce |
18,00zł |
Żołądki gęsie gotowane, w pysznym sosie curry Goose's stomachs in delicious curry sauce |
18,00zł |
Wyśmienite wątróbki gęsie duszone w ziołach podane w rewalacyjnym sosie kaparowo-pomidorowym z wędzoną paprykąStewed turkey's liver with apples and marjoram |
18,00zł |
Wątróbki indycze po parysku duszona z cebulką i pieczarkami na czerwonym winie z dodatkiem ziół prowansalskich |
18,00zł |
Naleśniki z farszem a'la gyros (filet z kurczaka, kukurysza, ogórek konserwowy, sałata pekińska) |
25,50zł |
Omlet z szynką i pieczarkami |
18,00zł |
Dmowe pierogi z mięsem omaszczone złocistą cebulką |
16,00zł |